Havahtuminen (p)

Tekijät: Anthony de Mello

Alkuteos: Awakening

Ilmestymiskuukausi: 09 / 2002

Sivumäärä: 160

ISBN: 952-471-077-3

Suomentaja: Vuokko Rissanen

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Pokkarit

Anthony de Mello

Havahtuminen (p)

Hengellisen ja elämänfilosofisen kirjallisuuden klassikoksi kohonnut Havahtuminen luotaa elämän peruskysymyksiä rivakan raikkaalla otteella.

de Mello avartaa henkisen elämän horisontteja purkamalla elämänvalheita ja ehdollistumia, jotka sumentavat ymmärrystä ja kaventavat elämää.

Teos ilmestyi intialaisen jesuiittaveli Anthony de Mellon kuoleman jälkeen vuonna 1987. Siihen on tallennettu hänen New Yorkissa pitämänsä luennot.

Havahtuminen on kirja, jota lukiessaan saa havahtua useamman kerran. Anthony de Mellon tapa puhua ja kirjoittaa on yllätyksellinen.”
– Veijo Koivula, Sanansaattaja

Havahtuminen on inspiroivimpia ja haastavimpia kirjoja aiheestaan pitkiin aikoihin, uskoakseni sekä mystikoille että rationalisteille, uskovaisille että ateisteille. Paras elämäntaito-opas aikoihin.”
– Martti Mäkisalo, Helsingin Sanomat

“de Mellon opetukset eivät sisällä uhkaamista helvetillä eiväkä lupauksia ikuisesta orgasmista. de Mellon ote on suorasukainen, mutta lempeä.”
– Jyrki Alenius, Kymen Sanomat

“Kyseessä eivät ole mitkään herätyspuheet vaan sarja reippaita sivalluksia pakoilevan, pöyhistelevän ja ihanteellisen ihmisen korville.”
– Marja Kuparinen, Kirkko ja Kaupunki