Topi Kairenius

Hyönteiskokki

Jauhelihakansasta jauhomatokansaksi?

Jauhelihakansasta jauhomatokansaksi?

Seuraavan parinkymmenen vuoden aikana lähes puolet ravinnoksi käytetystä lihasta korvataan muilla ruoka-aineilla, muun muassa hyönteisillä. Hyönteiskokki tuo hyönteiset aterian tähtirooliin turvallisesti ja maittavasti.
Kansainvälisestikin ainutlaatuisessa keittokirjassa hyönteissyönnin suunnannäyttäjä Topi Kairenius tarjoaa tuhdit eväät niin aloitteleville hyönteissyöjille kuin aiheeseen jo perehtyneille kotikokeille.
Ole tarkka, ota sirkka!

Avainsanat:

  • Like
  • Muut
  • Topi Kairenius

Topi Kairenius

Topi Kairenius (s. 1977) on hyönteiskokki ja pienpanimoyrittäjä. Hän on tehnyt hyönteisravintoa tunnetuksi vuodesta 2012 alkaen sekä luennoimalla että järjestämällä tapahtumia Suomessa ja kansainvälisesti.

Siirry takaisin sivun alkuun