Tekijät: Adam Elabd
Alkuteos: Fermenting Foods - Step by Step
Ilmestymiskuukausi: 07 / 2016
ISBN kirja: 978-952-01-1457-2
Sivumäärä: 224
Suomentaja: Nina Mäki-Kihniä
Likekatalogi: Kesä 2016
Sidosasu: Liimasidottu
Katso kaikki kirjat kategoriasta: Muut
Avainsanat: Adam Elabd, Like, Muut, Nina Mäki-Kihniä
Adam Elabd
Hyvää hapattamalla
Hyvää oloa keholle ja mielelle!
Jo Hippokrates totesi kaikkien sairauksien alkavan suolistosta.
Saman on havainnut uusin tutkimus: suolisto on ”toiset aivomme”. Hapatetut ruuat ennaltaehkäisevät monia sairauksia diabeteksesta masennukseen. Kattava perusteos esittelee hapattamisen käytännöt ja näyttää vaihe vaiheelta, kuinka hapatetut juomat, hedelmäiset viinietikat ja herkulliset chutneyt, jugurtit ja hapantaikinat valmistuvat. Hapattaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista: osaan 80 herkullisesta resepteistä tarvitaan vain kaksi ainesosaa.
Saman on havainnut uusin tutkimus: suolisto on ”toiset aivomme”. Hapatetut ruuat ennaltaehkäisevät monia sairauksia diabeteksesta masennukseen. Kattava perusteos esittelee hapattamisen käytännöt ja näyttää vaihe vaiheelta, kuinka hapatetut juomat, hedelmäiset viinietikat ja herkulliset chutneyt, jugurtit ja hapantaikinat valmistuvat. Hapattaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista: osaan 80 herkullisesta resepteistä tarvitaan vain kaksi ainesosaa.