Tekijät: Adam Elabd

Alkuteos: Fermenting Foods - Step by Step

Ilmestymiskuukausi: 08 / 2016

ISBN kirja: 978-952-01-1457-2

Sivumäärä: 224

Suomentaja: Nina Mäki-Kihniä

Likekatalogi: Kesä 2016

Sidosasu: Liimasidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Yleiset tietokirjat

Avainsanat: Adam Elabd, Like, Nina Mäki-Kihniä, Yleiset tietokirjat

Adam Elabd

Hyvää hapattamalla

Hyvää oloa keholle ja mielelle! Jo Hippokrates totesi kaikkien sairauksien alkavan suolistosta.

Saman on havainnut uusin tutkimus: suolisto on ”toiset aivomme”. Hapatetut ruuat ennaltaehkäisevät monia sairauksia diabeteksesta masennukseen. Kattava perusteos esittelee hapattamisen käytännöt ja näyttää vaihe vaiheelta, kuinka hapatetut juomat, hedelmäiset viinietikat ja herkulliset chutneyt, jugurtit ja hapantaikinat valmistuvat. Hapattaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista: osaan 80 herkullisesta resepteistä tarvitaan vain kaksi ainesosaa.