Keisari

Tekijät: Kimmo Puustinen, Tuomas Lius

Ilmestymiskuukausi: 10 / 2012

ISBN: 978-952-01-0854-0

Likekatalogi: Syksy 2012

Sidosasu: e-kirja

Sarja: Rikos kannattaa

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Kimmo Puustinen, Tuomas Lius

Keisari (e-kirja)

Kuka on keisari?

Jarmo Turunen on tavallinen joensuulainen konttorirotta. Hänen perheensä ei tiedä, että vielä vuosikymmen aiemmin hän oli ammattirikollinen, Pohjoismaiden kuumin keikkakuski, joka ei koskaan jäänyt kiinni. Rikollinen ura päättyi, kun Turunen selvisi ainoana hengissä tulipalosta, joka vei mukanaan kahden rikollisliigan johtoportaat. Sen jälkeen hän rakensi itselleen uuden henkilöllisyyden ja uuden elämän. Huolella vaalittu tasapaino horjahtaa varoittamatta, kun Turunen saa puhelinsoiton. Puhelun takana on Keisari, joka vaatii lupautumaan mukaan Sille Viimeiselle Keikalle. Turunen tietää, että Keisari on hahmo jota vain harva on uskaltanut uhmata, eikä kukaan ole jäänyt henkiin niin tehtyään. Lisäksi hän ainoana ihmisenä tietää jotain muutakin: että Keisaria ei ole oikeasti olemassa.

Kuka on Keisari? Kuka käyttää legendaa hyväkseen? Ja miten korkea hinta Turusen täytyy lopulta maksaa, jotta menneisyys päästää hänet vapaaksi?

Tuomas Lius (s. 1976) on joensuulainen kirjailija ja sarjakuvantekijä. Like on julkaissut häneltä aiemmin kolme toimintatrilleriä.

Kimmo Puustinen (s. 1975) on joensuulainen hopeaseppä, teologian maisteri ja esikoiskirjailija. Hänen kirjailijasuosikkejaan ovat Jarkko Sipilä, Jens Lapidus, James Ellroy ja Terry Pratchett.

Muut Versiot

Katso myös nämä