Kolmesti kuollut

Tekijät: Al Jourgensen, Jon Wiederhorn

Alkuteos: Fixxxed

Ilmestymiskuukausi: 10 / 2013

ISBN: 978-952-01-1005-5

Suomentaja: Juha Ahokas

Likekatalogi: Syksy 2013

Sidosasu: e-kirja

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Al Jourgensen, Jon Wiederhorn

Kolmesti kuollut (e-kirja)

Minä ja Ministry

Rappion riemuvoitto ja mustan huumorin maailmanennätys

Al Jourgensen on industrialmusiikin Ozzy Osbourne ja hänen yhtyeensä Ministry skenen Black Sabbath. Kulttihahmoksi kohonneen Jourgensenin elämä on liian uskomaton keksittäväksi. Vanhemmat lähettivät nuorisorikollisen uran aloittaneen poikansa ensin tutkintavankilaan ja sitten mielisairaalaan. Hankittuaan kannuksensa musiikkimaailmassa Jourgensen veti metadonia niin että hampaat tippuivat, rännitti heroiinia William Burroughsin kanssa, heräili verilammikoista, koki kolme kertaa kliinisen kuoleman, eli pari vuotta happoguru Timothy Learyn huumekoekaniinina, rietasteli Courtney Loven kaltaisten tähtien kanssa, paneutui okkultismiin, parapsykologiaan ja ufologiaan ja odottaa nyt nopeaa kuolemaa sekä syntymää jollain tutkimattomalla planeetalla.

Jourgensen on mestarillinen tarinankertoja, jonka kieroutunut älykkyys ja musta huumori tekevät sokeeraavimmistakin kauhutarinoista miltei hilpeää luettavaa. Törkytehtaan perintöä jatkavasta muistelmateoksesta löytyy myös ällistyttäviä kertomuksia muun muassa Johnny Deppin, Madonnan, Ozzy Osbournen, Lars Ulrichin ja Slashin kaltaisista tähdistä.

Al Jourgensen (s. 1958) on industrialmetallin pioneeri, joka nousi maailmanmaineeseen genrensä suurimpiin nimiin kuuluvan Ministryn keulakuvana ja superyhtye Revolting Cocksin jäsenenä.  Jon Wiederhorn on musiikkikirjailija.

Muut Versiot

Katso myös nämä