Minun tarinani

Tekijät: Ricky Martin

Ilmestymiskuukausi: 03 / 2011

Sivumäärä: 286

ISBN: 978-952-01-0644-7

Suomentaja: Kirsi Luoma

Likekatalogi: Kevät 2011

Sidosasu: e-kirja

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Ricky Martin

Minun tarinani (e-kirja)

Kansainvälisen supertähden hämmästyttävän vilpittömät, maanläheiset ja herkät muistelmat

Ricky Martinin levyjä on myyty yli 60 miljoonaa kappaletta ympäri maailman, ja hän on Suomessakin tavattoman suosittu – etenkin naisyleisön keskuudessa.

Minun tarinani  on poikkeava elämäkerta avoimuudessaan ja pohdiskelevuudessaan.  Ricky Martin kertoo ensimmäistä kertaa omin sanoin elämästään: lapsuudesta, liittymisestä 12-vuotiaana supersuosittuun Menudo-poikabändiin, Livin’ La Vida Locan maailmanmenestyksestä ja latinobuumin alkamisesta. Ennen kaikkea kirja kertoo kuitenkin hyvin yksityisen tarinan Rickyn matkasta itsensä, hengellisyytensä ja seksuaalisen identiteettinsä löytämiseen. Lukija pääsee lähelle todellista Rickyä, ihmistä supertähden takana.

Viime aikoina merkittävintä Martinin elämässä on ollut kaksospoikien syntymä, ja hän kertookin isyydestään herkästi ja tunteellisesti. Hän on perustanut säätiön, joka auttaa lapsia ja ennen kaikkea ihmiskaupan uhriksi joutuneita tyttöjä.

”Paljastaessaan ihmisen taiteilijan takaa Ricky Martin todistaa poikkeuksellisesta rehellisyydestä ja sielun suuruudesta. Lukiessani kirjaa mieleeni muistui persialaisen runoilijan Hafezin säe: ’Edes seitsemän ilon vuotta ei voi oikeuttaa seitsemään sorron vuotta.’”
– Paulo Coelho

Muut Versiot