Parempi elämä

Tekijät: Inger Frimansson

Alkuteos: Ett mycket bättre liv

Ilmestymiskuukausi: 01 / 2008

Sivumäärä: 368

ISBN: 978-952-471-906-1

Suomentaja: Anu Koivunen

Sidosasu: sidottu

Sarja: Rikos kannattaa

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Jännitys

Inger Frimansson

Parempi elämä

Psykologisen trillerin kuningatar luo arkipäivästä painajaisen kiduttavan taitavasti.

Päiväkoti valmistautuu juhlaan ja lapset viedään lähimetsään poimimaan valkovuokkoja. On kaunis alkukesän päivä, idylli on täydellinen. Lastenhoitaja kääntää katseensa hetkeksi, ja yhtäkkiä nelivuotias Angelica on poissa, kadonnut jälkiä jättämättä. Etsinnät eivät tunnu tuottavan tulosta, sillä kaappaaja on päättänyt, että Angelica ansaitsee nykyistä paremman elämän…

Intensiivinen ja selkäpiitä karmiva kertomus etenee kolmen havainnoijan näkökulmasta: kadonneen Angelican, päiväkodissa työskentelevän Magdan sekä pääkallonpaikalle osuvan Danielin.

Inger Frimansson (s. 1944 Tukholmassa) asuu Södertäljessä miehensä kanssa ja on kahden aikuisen tyttären äiti. Hän kirjoittaa puistattavia psykologisia trillereitä, jotka nostavat esiin mielissä väijyvän pimeyden ja paljastavat tyynen julkisivun takana tapahtuvat kauheudet. Tämä mestarillinen juonenkehittelijä on palkittu useasti, muun muassa Ruotsin Dekkariakatemian palkinnolla kaksi kertaa.

Suomennetut teokset: Hyvää yötä, rakkaani, Häränsydäminen mies, Alastomien naisten saari, Pimeyden jäljet ja Varjo vedessä.

Katso myös nämä