Tekijät: Simo Ralli

ISBN e-kirja: 978-952-01-0568-6

ISBN kirja: 978-952-01-0503-7

Sivumäärä: 267

Likekatalogi: Syksy 2010

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat, Kotimainen kaunokirjallisuus

Avainsanat: e-kirjat, Kotimainen kaunokirjallisuus, Like, Simo Ralli

Simo Ralli

Ralli radalla

"Toivottavasti saan kirjoittelullani edes yhden maakuntapuritaanin sekaasin ja vanhat kunnon nurkkakuntalaaset joukolla barrikaadeille.

Vähä niin kuin bändinä ollaan saatu Suomen rokkipoliisit hämilleen soittamalla Teuvan murtehella rokkenrollia massoille."
Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen kitaristi Simo Ralli on armoitettu sanailija ja positiivinen provokaattori. Vuorotta ahkeroivan rokkityöläisen ja maanviljelijän luulisi viettävän hätäästä elämää, mutta kaiken keskellä hän ehtii myös istahtaa miettimään asioita ja kirjaamaan ajatuksiaan ja havaintojaan muistiin. Nyt näitä tekstejä on koottu kirjaksi. Ralli radalla koostuu Ilkassa ja Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-liitteessä julkaistuista kolumneista sekä keikkapäiväkirjan muistiinpanoista. Tien päältä ja talikon varresta kajahtaa raikkaita ja reippaita julkilausumia, jotka tuulettavat kaikkea mihin koskevat. Tämä mies ei naraja, vaan jos on jotain valittamisen aihetta niin aina on myös korjausehdotus – yleensä tietysti sellainen mitä ei hyvällä katsota. Luova hulluus, terve maalaisjärki ja elämäntapaoptimismi antavat tahdin Rallin riemukkaalle retoriikalle. Simo Ralli on Elonkerjuun kitaristi ja teuvalainen maanviljelijä, joka tekee kaikkensa salmiakki-vinoneliön ja suomalaisen mallasohratuotannon eteen.

Muut Versiot

Ralli radalla (e-kirja)

Katso myös nämä