Tekijät: Helena Waris, Jesse Haaja

Ilmestymiskuukausi: 01 / 2017

Sivumäärä: 200

ISBN: 978-952-01-1593-7

Likekatalogi: Kevät 2017

Sidosasu: e-kirja

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Helena Waris, Jesse Haaja

Rendel (e-kirja)

Suomen ensimmäisen supersankarin kostoretki

Raastava tragedia tekee tavallisesta mikkeliläisestä perheenisästä naamioidun supersankarin. Hänestä tulee Rendel, naamioitunut supersankari, joka lähtee kostoretkelle monikansallista lääkeyhtiö VALAa vastaan. Rendel pohjautuu samannimiseen kotimaiseen elokuvaan, joka nähdään valkokankaalla alkuvuodesta 2017. Jesse Haajan unelma on parin vuoden aikana paisunut pienestä indieleffasta 1,3 miljoonan euron tuotannoksi, joka lähtee kansainväliseen levitykseen.

Helena Waris (s. 1970) on Mikkelin Ristiinassa asuva kirjailija. Waris on voittanut 4 kertaa Kuvastaja-palkinnon, joka myönnetään vuoden parhaalle suomalaiselle fantasiakirjalle. Fantasian lisäksi Waris kirjoittaa dystopiaa ja jännitystä ja haaveilee kauhun ja komiikan aluevaltauksista. Wariksen palkitusta Pohjankontu-trilogiasta on myös suunnitteilla elokuva.

Jesse Haaja (s. 1983) on mikkeliläinen elokuvantekijä, joka hahmotteli jo koulupoikana ensimmäiset luonnokset Rendel-hahmosta. Mainostoimistoyrittäjänä toimiva Haaja on muun muassa äänestetty vuoden 2015 positiivisimmaksi mikkeliläiseksi.

Muut Versiot