Salemin kirous

Tekijät: Rob Zombie

Alkuteos: The Lords of Salem

Ilmestymiskuukausi: 10 / 2013

ISBN: 978-952-01-1004-8

Suomentaja: Einari Aaltonen

Likekatalogi: Syksy 2013

Sidosasu: e-kirja

Sarja: LikeKauhu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: E-kirjat

Rob Zombie

Salemin kirous (e-kirja)

Vainottujen noitien kirous herättää pimeyden voimat

Radio-dj Heidi Hawthorne muuttaa kerrostaloasuntoon Salemin pikkukaupungissa, ja talossa alkaa tapahtua kummia, kun pitkään tyhjillään olleessa asunnossa vaikuttaa olevan jonkinlaista elämää. Vain Heidi havaitsee asunnon paranormaalit tapahtumat, ja hän alkaa kärsiä ahdistavista, verisistä ja surrealistisista pelkotiloista. Hän kuvittelee, että painajaismaiset valveunet liittyvät hänen menneisyytensä huumeriippuvuuteen. Totuus on paljon synkempi.

Samaan aikaan kaupungissa puhkeaa sadistinen murha-aalto, ja eräs historioitsija epäilee, että Salemin kaukaisella menneisyydellä on yhteys nykypäivän tapahtumiin: Vuonna 1692 Salemissa tuomittiin joukko naisia kuolemaan noituuden vuoksi. Surmattujen noitien Salemin ylle langettama kirous toteutuu, ja Saatana astuu maan päälle kostamaan noitavainojen johtohahmojen perillisille.

Rob Zombie (oik. Robert Bartleh Cummings, s. 1965) on amerikkalainen muusikko ja kauhuelokuvaohjaaja. Hän tuli tunnetuksi maineikkaan White Zombie -yhtyeen laulajana, ja hän siirtyi soolouralle bändin hajottua 1998. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Alice Cooperin ja Ozzy Osbournen kanssa. Zombie on ohjannut viisi elokuvaa. Okkultismista, kristillisestä mytologiasta ja popkulttuurin symboliikasta ammentava Salemin kirous on hänen esikoisromaaninsa, ja kirjan pohjalta hän on tehnyt kauhuelokuvan The Lords of Salem.

Muut Versiot

Katso myös nämä