Tekijät: Tommi Liimatta, Sami Yaffa

Ilmestymiskuukausi: 07 / 2018

Sivumäärä: 400

ISBN: 978-952-01-1565-4

Likekatalogi: Kesä 2018

Sidosasu: Pokkari

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Pokkarit

Tommi Liimatta, Sami Yaffa

Sami Yaffa (p)

Tie taipuu

Legendaarisen rocktähden tarina

”Basso tuntui himalta, rytmi ja alapää oikealta jutulta.”

Sami Yaffa on suomalaismuusikko, jonka elämänpolun paalumerkkeihin kuuluvat Pelle Miljoona Oy, Hanoi Rocks, New York Dolls, Joan Jett & The Blackhearts, Michael Monroe sekä kahdesti Kultaisella Venlalla palkittu tv-sarja Sami Yaffa: Sound Tracker. Hän on ainoa suomalainen rockmuusikko, joka on noussut New Yorkin Carnegie Hallin lauteille, ja hän kutsui kaupunkia kodikseen neljännesvuosisadan ajan. Miehen levytysrosteriin kuuluvat muun muassa Bruce Springsteenin ja Slashin kaltaiset superstarat.

Sami Yaffan 36-vuotisen kansainvälisen uran varrella on kertynyt kuolemattomia stooreja toisensa jälkeen. Tämän kirjan villit kertomukset betoniviidakoista oikeisiin viidakoihin vilisevät Andy Warholin, Lemmyn, Tommy Chongin, Benny Anderssonin, Rolling Stonesin ja Stiv Batorsin kaltaisia nimiä. Tapiolan oma poika on pitänyt kotinaan Tukholmaa, New Yorkia, Los Angelesia, Lontoota, Barcelonaa, San Diegoa ja Mallorcaa. Elämäkerrassaan Sami Yaffa kertoo tarinansa Espoon lähiöistä rockin raskaaseen sarjaan.

”Poliisi, Pentti joku, pani heti aseen pöydälle osoittamaan mua. C’mon, onks tää joku huono elokuva… ’Turha enää pyristellä, Fagerholm on kertonut kaiken!’ Tää vakiovedätys. Ai kertonut mitä? Että Tragedy menee E:stä?”

Katso myös nämä