Seitsemän kuolemansyntiä

Tekijät: Taylor Corey

Alkuteos: The Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good

Ilmestymiskuukausi: 07 / 2011

Sivumäärä: 235

ISBN: 978-952-01-0646-1

Suomentaja: Juha Ahokas

Likekatalogi: Syksy 2011

Sidosasu: sidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Musiikki ja populaarikulttuuri

Taylor Corey

Seitsemän kuolemansyntiä

Jenkkien Hynynen lukee madonluvut moraalillemme

Harvinaisen aggressiivisista esiintymisistään tunnetun Slipknotin keulahahmo Corey Taylor seuloo sielunsa pohjamudat tässä poikkeuksellisessa omaelamäkerrassa, jonka punaisena lankana ovat kuolemansynnit.

Corey Taylor tietää mistä puhuu: palvotulla maailmantahdellä on ollut mahdollisuus sikailla kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Kun Slipknotin suosio kasvoi ja sen jäsenten elämäntyyli kävi yhä rajummaksi, Taylor alkoi pohtia, mitä ”synti” tarkoittaa.

Taylor perustelee, miksi kuolemansynneiksi luokitellut laiskuus, kateus, mässäily, viha, himo, turhamaisuus ja ahneus eivät ole syntejä, eivatkä varsinkaan kuolemaksi. Arvioituaan synnin käsitteen uudelleen hän heittää kehiin oman ehdotuksensa uudeksi seitsikoksi. Armottoman henkilökohtainen ja rehellinen tilitys sisältää myös niin paljon huumoria ja piikittelyä, että Tayloria voi hyvällä syyllä kutsua Amerikan Hynyseksi.

Corey Taylor on Slipknotin laulaja ja lauluntekijä. Yli 14 miljoonaa levyä myynyt Slipknot on uusmetallin suurin nimi. Se esiintyy Helsingin Sonisphere-festivaalilla 2.7.2011. Kirja ilmestyy samana päivänä.

Katso myös nämä