Siirros

Tekijät: Hugh Howey

Alkuteos: Shift

Ilmestymiskuukausi: 09 / 2014

Sivumäärä: 528

ISBN: 978-952-01-1079-6

Suomentaja: Einari Aaltonen

Likekatalogi: Syksy 2014

Sidosasu: sidottu

Sarja: LikeScifi

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Scifi & fantasia

Hugh Howey

Siirros

Siilon saaga 2

Päätä huimaava scifitrilleri Siilon maailman alkuvaiheista ja maanpäällisen elämän tuhosta

Nuori kongressiedustaja Donald Keene saa tehtäväkseen valvoa jättimäistä maanalaista rakennushanketta, ja vähittäin rakennuksen todellinen tarkoitus alkaa selvitä hänelle. Keene aikoo paljastaa siilon salaisuuden, jota Yhdysvaltain hallitus tarkoin varjelee, mutta joutuu maksamaan aikeistaan kalliin hinnan.

Maailmanlaajuiseksi menestystarinaksi kohonneen Siilon saagan toinen kirja, Siirros, kertoo Siilon maailman synnystä. Elämä maanpinnalla on käymässä mahdottomaksi, ja ihmiskunta pakenee siiloon, jossa uusi elämä on täynnä sääntöjä, uhrauksia ja mukautumista. Muisto maanpäällisestä elämästä kummittelee ihmisten mielissä, ja pinnan alla kytee kipinä, joka voi hetkessä muuttaa siilon palavaksi ruutitynnyriksi.

Hugh Howey (s. 1975) on amerikkalainen kirjailija, joka kohosi täydellisestä tuntemattomuudesta sensaatiomaiseen menestykseen julkaistuaan Siilon saagan ensimmäisen kirjan Amazonissa omakustannesähkökirjana. Huippusuosittu Siilon saaga on ollut suunnaton arvostelumenestys ympäri maailman, ja trilogian käännösoikeudet on myyty kymmeniin maihin.

Katso myös nämä