Tekijät: Antto Terras

Ilmestymiskuukausi: 08 / 2015

Sivumäärä: 240

ISBN: 978-952-01-1273-8

Likekatalogi: Syksy 2015

Sidosasu: nidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Yleiset tietokirjat

Antto Terras

Stockmann Yard

Myymäläetsivän muistelmat

Kirja joka maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisellä kauppareissulla

Myymälävarkaan löytäminen Stockmannin hienostuneesta asiakasvirrasta vaatii pelisilmää ja tilannetajua. Stockmann Yard paljastaa, kuinka maamme ainoa yksittäisen kauppaliikkeen oma ”turvallisuuspalvelu” toimii.

Kirjassa esitellään omina lukuinaan muun muassa legendaarinen Stockan Herkku ja Akateeminen Kirjakauppa sekä erilaiset varastyypit, anastustavat ja käsittämättömimmät kohtaamiset poliisin, julkkisten ja suomenruotsalaisten kanssa. Tehokkaan ”Myymälävarkaan käsikirja” -itseopiskeluosion ansiosta kirja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen kauppareissun yhteydessä.

Kirjaan perustuva, turkulaisessa Linnateatterissa kesäkuussa 2015 ensi-iltansa saava näytelmä Stockmann Yard vierailee myös Helsingissä Aleksanterin teatterissa syksyllä 2015.

Antto Terras (s. 1973) on ollut Stockmannin etsivänä viimeiset 18 vuotta, suorittanut yli 10 000 kiinniottoa ja jatkaa työssään edelleen. 2000-luvun alusta alkaen hän on työskennellyt myös käräjäsaleissa viron kielen tulkkina sekä iltaisin stand up -lavoilla.

Katso myös nämä