Tatuointeja ja tequilaa (up)

Tekijät: Mike Sager, Vince Neil

Alkuteos: Tattoos & Tequila

Ilmestymiskuukausi: 09 / 2012

Sivumäärä: 335

ISBN: 978-952-01-0759-8

Suomentaja: Kim Männistö

Likekatalogi: Syksy 2012

Sidosasu: nidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Musiikki ja populaarikulttuuri

Mike Sager, Vince Neil

Tatuointeja ja tequilaa (up)

Pahamaineisen Mötley Crüen pahamaineisen laulajan Vince Neilin tilitys lukemattomista naisseikkailuistaan, viina- ja huumeriippuvuuksistaan, Hanoi Rocksin Razzlen kohtalokkaasta kolarista, tyttärensä kuolemasta ja muista virstanpylväistään mykistää huippujensa ja kuilujensa kolossaalisilla mitoilla. Ääneen pääsevät myös Neilin nykyiset ja entiset bändikaverit ja vaimot, joiden kommentit eivät suinkaan aina imartele kohdettaan.

Vince Neil on ollut 30 vuotta legendaarisen hardrockbändin Mötley Crüen laulaja. Yhtye on myynyt yli 30 miljoonaa albumia ja noussut 2000-luvulla entistä laajempaan suosioon pahamaineisia seikkailujaan kronikoivan bändielämäkertansa The Dirt – Törkytehdas vuoksi.

Jenkkijournalismin beatrunoilijaksi kutsuttu Mike Sager on kalifornialainen menestyskirjailija ja tähtitoimittaja. Hän on kirjoittanut esimerkiksi Rolling StoneenWashington Postiin ja Esquireen ja työskennellyt muun muassa Hunter S. Thompsonin kanssa. Monien hänen artikkeleidensa pohjalta suunnitellaan elokuvaa.

Katso myös nämä