Tekijät: Eläinoikeusyhdistys Fauna ry (toim.)
ISBN kirja: 978-952-01-0427-6
Katso kaikki kirjat kategoriasta: Yleiset tietokirjat
Avainsanat: Eläinoikeusyhdistys Fauna ry (toim.), Like, Yleiset tietokirjat
Eläinoikeusyhdistys Fauna ry (toim.)
Vegaanin uusi keittokirja
Lisäksi mukana on tietoa kasvisruokavalion terveellisyydestä, eläinten oikeuksista, veganismin ekologisuudesta sekä lasten ja urheilijoiden ruokavaliosta. Suuren suosion saavuttanut Vegaanin keittokirja ilmestyy nyt täysin uusittuna. Kirjaa koristaa nelivärikuvitus. Vegaanit eivät käytä lainkaan eläinperäisiä tuotteita, kuten lihaa, kalaa, kanamunia tai maitotuotteita, ja ohjeiden raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia. Wikikirjasto: Vegaanin keittokirja Fauna: Vegaanin uuden keittokirjan julkistamistilaisuus Ruokablogi: Mitä vegaani syö?
Leo Stranius: Vegaanin uusi keittokirja – vihdoinkin!
“Vegaaninvihreää arkiruokaa. Vegaanin uusi keittokirja on koottu talkoovoimin kotikokkien resepteistä. Se antaa ideoita arkiruoanvalmistukseen ja leivontaan. Esimerkiksi inspiroivat tofunkäyttövinkit takaavat, että kauppakassistani löytyy lähipäivinä maustamatonta tofua ja valkosipuli-seesaminsiemenmarinadin ainekset. Kirjan kiinnostavinta antia on kattava tietopaketti eläinten oikeuksista ja ruoan ympäristövaikutuksista. Tiesitkö, että Suomessa teurastetaan 2,4 miljoonaa sikaa vuodessa? – Outi Väisänen, Glogian Ruoka&Viini
“Monipuolisissa ohjeissa näkyy kymmenessä vuodessa tapahtunut muutos. Kasvissyöjien määrä on lisääntynyt ja raaka-aineita on saatavilla perusruokakaupoistakin. Kirja perusteleekin vegaanista ruokavaliota asiantuntijakommenteilla sekä eläinten oikeuksien että ruokatuotantoon liittyvien ympäristökysymysten näkökulmasta. Vegaanin uusi keittokirja opastaa terveellisen vegaaniruokavalion koostamiseen. Raaka-aineiden monipuolisuus näkyy resepteissä, kuten kasvissyöjille tärkeiden proteiinilähteiden eli palkokasvien, pähkinöiden ja siementen runsaassa käytössä. Esimerkiksi soijapavusta valmistetulle tofulle kirja tarjoaa reilusti yli kymmenen erityyppistä lämminruokareseptiä. Ohjeet ovat selkeitä ja suuri osa resepteistä on yksinkertaisesti ja nopeasti valmistettavissa.” – Turun Sanomat
Chocochili arpoi Vegaanin uuden keittokirjan
HS 3.11.2010: “Talven ja kevään ruokakirjoja.Korvaisitko kalan, lihan tai molemmat vegaanisella vaihtoehdolla? Suosittu Vegaanin keittokirja täysin uusittuna.”
“Vegaanin uusi keittokirja tarjoaa lähiruokaa sekä makuja maailmalta, arki- ja juhlaruokia ja leivontaa. Lisäksi paljon ajankohtaista tietoa aiheeseen liittyen.” – Kodin Kuvalehti