Tekijät: Perttu Lämsä

Ilmestymiskuukausi:
10 / 2017
Sivumäärä:
128
ISBN:
978-952-01-1643-9
Likekatalogi:
Syksy 2017
Sidosasu:
sidottu
Katso kaikki kirjat kategoriasta:
Yleiset tietokirjat

Perttu Lämsä

Pala suomalaista näkkileipää

Näkkäribuumi uudistaa perinteisen arkiherkun

Tiesitko, että näkkäriä voi valmistaa juureen tai raskiin? Sitä voi tehdä rukiista, ohrasta, vehnästä, speltistä, tattarista tai vaikka siemenistä. Pala suomalaista näkkileipää esittelee terveellisiä, kotimaisia reseptejä ja varioi perinteisistä ohjeista nykyaikaisia versioita. Ja näkkärin päälle pannaan tietysti kirjan reseptien mukaisia levitteitä. Työtapojen esittely kannustaa myös omiin kokeiluihin.

Teos tuo kaikkien kotileipurien ulottuville nelisenkymmentä näkkileipäreseptiä ja käy samalla läpi näkkileivän historiaa. Kotileipureiden keskuudessa virinnyt näkkäri-innostus on kasvanut täysimittaiseksi buumiksi, joka näkyy jo ravintoloissa ja kaupoissa. Kirja on loistava lahja kaikille, jotka haluavat syödä herkullista, terveellistä ja monipuolista suomalaista perinneherkkua.

Perttu Lämsä (s. 1979) on helsinkiläinen taiteen maisteri ja graafikko.

Kirjan tiedot