Suomen dekkariseura

Like julkistaa rikosromaanin kirjoituskilpailun Dekkariseuran kanssa

Like Kustannus järjestää Rikos kannattaa -kirjoituskilpailun yhteistyössä Suomen dekkariseuran kanssa. Kilpailun tarkoituksena on etsiä julkaisukelpoisia rikosromaanikäsikirjoituksia. Käsikirjoituksen ei tarvitse olla perinteinen dekkari vaan rikos voi esiintyä tekstissä muullakin tavalla.

Paras käsikirjoitus palkitaan 2000 euron rahapalkinnolla sekä optiolla käsikirjoituksen julkaisemiseen.
Kirjoituskilpailu on osa Like Kustannuksen 25-vuotisohjelmaa.

OHJEET
Rikos kannattaa -kilpailuun voi lähettää rikos- tai jännitysromaanikäsikirjoituksen kuka tahansa, myös aiemmin julkaissut kirjoittaja. Kilpailukäsikirjoituksen täytyy kuitenkin olla ”vapailla markkinoilla”, eli siitä ei ole tehty kustannussopimusta. Käsikirjoitus, josta on jo tehty kustannussopimus jonkin kustantajan kanssa, ei voi osallistua kilpailuun.
Kilpailuaika on 21.3.-1.9.2012.
Voittaja saa palkinnoksi 2000 euroa ja option käsikirjoituksen julkaisemiseen.
Voittajan ratkaisee kolmihenkinen raati, jonka jäseniä ovat Liken kustannuspäällikkö Harri Haanpää, rikoskirjailija Tuomas Lius ja Dekkariseuran varapuheenjohtaja Outi Karemaa.
Kilpailun voittaja julkistetaan 27.10.2012 Helsingin kirjamessujen Dekkarilauantain ohjelmistossa.

Lähetä käsikirjoituksesi rtf- tai pdf-muodossa osoitteeseen dekkarikilpailu(ät)like.fi. Käsikirjoituksen tulee olla kokonainen ja sen tulee olla romaanin mittainen. Nimeä tiedosto seuraavasti: Sukunimi Etunimi Päiväys.
Lisää tiedoston alkuun yhteystietosi.

KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT

Dekkarikilpailuun tuli yli 200 käsikirjoitusta. Suuret kiitokset kaikille osallistujille. Kilpailun voittaja ratkeaa lokakuun alkupuolella. Otamme voittajaan yhteyttä heti kun voittajakäsikirjoitus on valittu. Voittajan nimi julkistetaan yleisölle Helsingin kirjamessujen Dekkarilauantain yhteydessä 27.10.2012.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä