Sofi Oksanen

Sofi Oksaselta uusi romaani syksyllä

Sofi Oksasen odotettu uusi romaani Kun kyyhkyset katosivat ilmestyy 31.8.2012 Like Kustannuksen julkaisemana. Kirja kertoo ihmisten valinnoista, uskollisuudesta ja uskottomuudesta, sopeutumisesta tai sopeutumattomuudesta maassa, jonka kohtalona on joutua miehittäjien armoille. Romaanissa liikutaan 1930-luvulta 1960-luvulle, terrorin ja rauhan vuosina. Kun kyyhkyset katosivat on Viron lähihistoriaa ja Euroopan kahtiajakoa käsittelevän Kvartetti-sarjan kolmas osa. Edelliset osat ovat Stalinin lehmät ja Puhdistus.

Kun kyyhkyset katosivat julkistetaan torstaina 30. elokuuta yleisötilaisuudessa Tallinnassa yhtä aikaa Puhdistus-elokuvan maailmanensi-illan kanssa. Julkistusjuhla on laaja ja näyttävä kokonaisuus, johon myydään matkapaketteja Suomesta.

Kun kyyhkyset katosivat -kirjan tuotantoblogi

Sofi Oksasen Facebook-sivut

Sofi-risteilypaketit

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä