Dregen kirjanjulkaisu

Dregenin kirjanjulkkarit

Ruotsalainen rocktähti Dregen piipahti Suomessa julkistamassa elämäkertansa Minä, Dregen. Kirjasta ei dramatiikkaa puutu: yksitoistavuotiaana hän näki isänsä hirttäytyvän, ja vuonna 2004 hän ja hänen vaimonsa joutuivat keskelle tsunamia. Dregen tarttui kitaraan ja hylkäsi ajatuksen tavallisesta elämästä jo ala-asteella. Nyt hän on yksi Pohjoismaiden suurimpia rokkitähtiä.

Hyväntuulinen rocktähti kertoi Yle X:lle uransa olevan nousujohteista. ”Tällä tahdilla minulla on Billboard-listan ykkönen, kun olen 92-vuotias.” MTV3:lle Dregen kehui Suomea rokkimaana. Neloselle ja Radio Rockille Dregen kertoi halunneensa ruotia elämäänsä syvemmältä kuin tyypillisissä rockelämäkerroissa. ”Sanoin kustantajalle, että haluan tämän ja tämän osan pois. Hän totesi minulle, että sen pitäminen kannattaa. Hän kysyi minulta, haluaisinko lukea Keith Richardsin tai KISSin Ace Freeleyn kertomia tarinoita. Totesin vain, että kyllä.”

Dregen esiintyy Michael Monroen kanssa 25.4. Tampereen Pakkahuoneella, 26.4. Helsingin Tavastialla sekä myös Naantalissa ja ruotsinlaivalla. Lisätietoja täällä.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä