Granta - Outo

Granta-klubilla 12.2. keskustellaan oudosta

Suomen Granta on kahdesti vuodessa ilmestyvä aikakauskirja, jossa julkaistaan lyhyitä tekstejä kotimaisilta ja ulkomaisilta kirjailijoilta.

Ensimmäisellä Granta-klubilla 12.2. Kansallisteatterin lavaklubilla Johanna Sinisalo, Katja Kettu, Hannu Väisänen ja Sami Lopakka lukevat tekstejään ja keskustelevat niistä Grantan päätoimittajan Aleksi Pöyryn kanssa. Lopakan juuri ilmestynyt esikoisromaani on saanut aikaan säihkettä ja ihmetystä mediassa ja blogeissa, lue lisää täältä.

”GRANTA 2 on myös paljastusteos, ehkä myyntimaistiainenkin. Ainakin itse odotan mielenkiinnolla, miten Sami Lopakan vastikään ilmestynyt esikoisromaani vastaa niihin odotuksiin, joita novelli Uudet lasit roppakaupalla luo. Uudet lasit on virkistävä ja hullunhauska tarina. Turun Sanomat

Granta-klubi Kansallisteatterin Lavaklubilla (Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki )
keskiviikkona 12. helmikuuta klo 18-20.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Granta-klubin Facebook-kutsu

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä