Kingston Wall

Petri Wallia muistellaan Kingston Wall -kirjan julkkareissa Tavastialla 25.2.

Kingston Wall – Petri Wallin saaga kertoo mystisen Petri Wallin ja hänen yhtyeensä tarinan. Rumban päätoimittajanakin toimineen Viljami Puustisen teoksen julkistamista juhlitaan Tavastialla tiistaina 25. helmikuuta.

Proge-yhtye Kingston Wall on suomalaisen psykedeelisen rockin kiintotähti, ja sen keulahahmon Petri Wallin kohtalo on muuttunut urbaanilegendaksi. 26-vuotiaana kirkontornista hypännyt Walli ehti lyhyen uransa aikana tehdä yhtyeineen kolme levyä, joista tuli suomalaisen progressiivisen rockin merkkipaaluja.

Kingston Wall -kirjan julkistusjuhla Tavastialla tiistaina 25. helmikuuta 2014 klo 19-01. Jukka, Sami & Friends, Hasse Walli Power Trio, The Blanko, Palékastro, Mirrorland

Lue lukunäyte Levykauppa Äxän sivuilla

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä