Äitikirja

Äitiydestä viisaasti

Kaija Juurikkala kirjoittaa lämpimästi ja viisaasti äitiyyden rooleistaan uudesa kirjassaan Äitikirja. Hän on ollut nuori äiti, yksinhuoltajaäiti, uusperheäiti, suurperheäiti, sijaisäiti, kotiäiti, uraäiti, lapset ovat lentäneet pesästä -äiti, vanha äiti, ammattiäiti, isoäiti.

”Kaikista näistä äitiyksistä hän on kirjoittanut nopeasti etenevään, vilkkaaseen, innokkaaseen, rehelliseen, rohkeaan, boheemiin ja eheään kirjaansa. Kirja on mielestäni kuin vertaistuki äideille, äitiroolissa missä hyvänsä”, kirjoittaa Kirjapolkuni-blogin Bleue.

”Tässä kirjassa minua kosketti hyvinkin moni asia. Ihastuin Juurikkalan rehelliseen kirjoitukseen ja kuvaukseen äitiydestään ja huomasin myös joitakin ”tuttuja juttuja” hänen ajattelumaailmastaan, joihin saatoin samaistua. Juurikkala kertoi myös elämänsä kipukohdista äitinä mutta jotenkin kirjan tunnelma oli kokonaisuudessaan hyvin toiveikas ja positiivinen, siitäkin huolimatta, että perhe oli kokenut varsin kovia haasteita elämässään.”

Lue Kaija Juurikkalan haastattelu Kotiliedestä.

Juurikkala vierailee viikonloppuna Helsingissä Korjaamon kirjamarkkinoilla. Äitiyskeskustelu sunnuntaina 30.3. klo 11.30-12.30

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä