Rahatalous haltuun

Rahatalous haltuun ensi keskiviikkona

Jussi Ahokkaan ja Lauri Holapan Rahatalous haltuun – irti kurjistavasta talouspolitiikasta -teoksen julkistamistilaisuus pidetään keskiviikkona 12.3. kello 13.30–14.30 Helsingin yliopiston Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 3).

Rahatalous haltuun on kattava kuvaus kapitalistisen rahatalousjärjestelmän toimintalogiikasta ja historiasta sekä valtavirtaisen talousteorian ongelmista. Se on perusteellisin suomeksi julkaistu valtavirralle vaihtoehtoista taloustiedettä käsittelevä teos.

Tilaisuudessa kuullaan Lauri Holapan ja Jussi Ahokkaan alkupuheenvuorot. Tämän jälkeen Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander sekä Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Juhana Vartiainen pitävät kommenttipuheenvuorot.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kirjaa on myynnissä erikoisalennuksella. Tervetuloa!

Fifin juttu ”Ahokkaan ja Holapan kymmenestä käskystä”

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä