Apulanta promokuva

Apulannalta kesällä kiertue ja kirja, syksyllä levy

Apulanta julkaisee historiikin elokuussa. Ari Väntäsen kirjoittama Apulanta – Kaikki yhdestä pahasta julkistetaan Tampereen Tapahtumien yössä 7.8. Sitä ennen bändi keikkailee 17 paikkakunnalla, kesäkiertue alkaa 6. kesäkuuta Kaarinasta. Lokakuussa ilmestyy vielä kokoelmalevy.

Apulanta on myynyt yli puoli miljoonaa levyä ja saanut lukuisia platina- ja kultalevyjä ja jolla on uransa aikana ollut 21 listaykkössingleä. Suunnattomasta menestyksestään huolimatta Apulanta on sydämeltään edelleen pikkukaupungin punkbändi, joka on pysynyt uskollisena tee se itse -mentaliteetilleen. Kirja kertoo, mitä bändin tähänastinen matka on maksanut, mitä se on antanut ja millaisissa tunnelmissa se on kuljettu.

”Kirjaa lukiessa naurattaa ääneen ja tarinaa seuraa todella innoissaan, vaikka tapahtumat kertovat omasta bändistämme.”, Toni Wirtanen kommentoi kirjaa.

Apulanta esiintyy kirjanjulkistuksessa Tampereen Tapahtumien yössä torstaina 7.8., Turun Taiteiden yössä torstaina 14.8. ja Helsingin Taiteiden yössä torstaina 21.8.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä