The Walking Dead

Osallistu The Walking Dead -kirjakilpailuun, voita kauhukirjapaketti

The Walking Dead-menestystarina sai alkunsa Robert Kirkmanin sarjakuvasta, jonka pohjalta tehtiin maailmanlaajuiseen suosioon kohonnut tv-sarja. Palkitun tv-sarjan tapahtumia pohjustavan romaani­trilogian ensimmäinen osa Kuvernöörin nousu ponnahti heti ilmestyttyään New York Timesin bestseller-listalle.

The Walking Dead – Kuvernöörin nousu sijoittuu aikaan ennen The Walking Dead -TV-sarjan tapahtumia.

Petja Savoila vertaili Karjalaisessa -kirjaa tv-sarjaan – kirjan eduksi. ”Se, mihin visuaalinen taide ei ole kuitenkaan tähän mennessä pystynyt, nousee kirjan vahvuudeksi. Teksti kykenee viipyilemään yksityiskohdissa sekä spekuloimaan ajatuksilla ja motiiveilla. Kuvernöörin nousu on ehdottoman suositeltavaa viihdekirjallisuutta The Walking Deadin ystäville.”

Osallistu Dome.fi:n Walking Dead -kilpailuun! Palkintona on viisi kauhupakettia, johon kuuluu seuraavat kirjat: Charlie Hustonin Kuolleena palannut, Rob Zombien Salemin kirous ja Glen Duncanin Viimeinen ihmissusi.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä