Johnny Cash

Johnny, Jack, Max ja Michael. Liken uutuustietokirjoja

Robert Hilburn: Johnny Cash. (Kirja ilmestyy 24.9.)
Johnny Cash oli kantrimusiikin jättiläinen, joka vaikutti merkittävästi myös rockin kehitykseen. Kattava, ennen kuulematonta sisäpiiritietoa hyödyntävä elämäkerta piirtää äärimmäisen kiehtovan muotokuvan ristiriitojen repimästä laulajasta.
”Jopa Johnny olisi oppinut jotain uutta itsestään, jos olisi vielä täällä lukemassa kirjan.” – tuottaja Rick Rubin

Marc Eliot: Jack Nicholson. (Kirja ilmestyy 24.9.)
Jack Nicholson on lunastanut paikkansa elokuvamaailman eliitissä huikeilla roolitöillään. Hän on yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä – yli 60 elokuvaa ja 12 Oscar-ehdokkuutta. Rento elämäkerta esittelee epätavallisen luontevasti Jack Nicholsonin sellaisena kuin hän on, lakkaamattomana keskustelijana ja aidosti muista ihmisistä kiinnostuneena.

Max Cavalera ja Joel McIver: Muistelmat
Max Cavaleran luotsaamasta thrashmetallibändi Sepulturasta sukeutui vastoin odotuksia huikea menestystarina, ja se yksinään nosti Brasilian metallin maailmankartalle. Musiikissaan aina omia teitään kulkenut metalli-ikoni ei sorru kliseisiin myöskään omaelämäkerrassaan.

Ari Väntänen: Michael Monroe. (Kirja ilmestyy 30.9.)
Suomen rocktaivaan kiintotähti, multi-instrumentalisti ja supertähtien esikuva avautuu rikkaan elämänsä vaiheista.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä