Sin City: Kaiken takana on nainen

Syksyn uusia sarjakuvia

Tällaisia komeita sarjakuvia on Liken syksy täynnä! Kaikki sarjakuvat ilmestyvät viimeistään perjantaina 5.9.2014, kun Helsingin Lasipalatsissa alkaa Helsingin sarjakuvafestivaalit. Tapahtuma on ilmainen.

Joonas Rinta-Kanto: Fok_It – Elämä
Perjantaipingviini, Salaliittosammakko, Keskiviikkokroko. Värikylläinen teemateos kokoaa yksiin kansiin hulvattoman sarjakuvastripin oleellisimmat elämää koskevat oivallukset.
Joonas Rinta-Kanto on Helsingin Sarjakuvafestivaalien festivaalitaiteilija. Hän esiintyy mm. sunnuntaina 7.9. klo 15 Lasipalatsin teltan päälavalla.

Tom of Finland: Sarja kuvia
Tom of Finland on yksi Helsingin sarjakuvafestivaalien teemoista. Tom of Finlandin teos Sarja kuvia esittelee Tomin tuotantoa 40-luvulta lähtien, ja mukana on runsaasti materiaalia, jota ei aiemmin ole julkaistu.
Tom of Finland -säätiön puheenjohtaja Durk Dehner kertoo Tom of Finlandista lauantaina 6.9. klo 13 Lasipalatsin teltan päälavalla.

Petteri Tikkanen: Armeija
Armeija
on seitsemäs Eerosta ja Kanervasta kertova albumi ja jatkaa Petteri Tikkasen suurtyötä, ystävyksistä kertovaa sarjakuvasarjaa. Eeron kasvutarina on ollut keskiössä teoksissa Eero (2009) Mopo (2011) ja Autoerotiikkaa (2013). Petteri Tikkanen esiintyy Sarjakuvafestivaaleilla mm. lauantaina 6.9. kello 15 Kirjasto 10:ssä.

Brian K. Vaughan: Saga
Moderni kulttiteos Saga kertoo eeppisen tieteisseikkailun kautta tarinan rakkaudesta, perheen perustamisesta ja politiikasta. Teos oli Yhdysvaltain myydyin sarjakuvaromaani vuonna 2013, ja se voitti kokonaista kolme Eisner-palkintoa (sarjakuvamaailman ”Oscar”) sekä arvostetun Hugo-palkinnon.

Angela Giussani & Luciana Giussani: Diabolik
Diabolik on mustiin pukeutunut mestarivaras, joka ei kaihda mitään keinoja saavuttaakseen päämääränsä. Diabolik syntyi vuonna 1962, ja on siitä pitäen kuulunut Italian sarjakuvien ykköskastiin. Se oli ensimmäisiä selkeästi aikuisyleisölle suunnattu sarjakuva.

Frank Miller: Sin City: Kaiken takana on nainen
Bruce Willisin ja Mickey Rourken tähdittämä kovaksi keitetty trilleri perustuu albumiin Kaiken takana on nainen, ja elokuvan kunniaksi teos julkaistaan nyt hienona kovakantisena laitoksena.

Lisäksi lokakuussa julkaistaan Mikko Kallisen: Sormibrighton-lahjakirja joka kyseenalaistaa hyvän maun rajat.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä