Tommi Musturin Toivon kirja myyty jo viiteen maahan

Tommi Musturin sarjakuvaromaani Toivon kirja julkaistaan vuonna 2015 Suomen lisäksi viidessä eri maassa. Keväällä teos ilmestyy Saksassa, Espanjassa, Tanskassa ja Puolassa, syksyllä sen julkaisee Yhdysvalloissa maineikas Fantagraphics-kustantamo. Kevään 2015 aikana Musturi kiertää Eurooppaa mukanaan kirjaan perustuva Toivon näyttely.

Like Kustannus julkaisee kovakantisen Toivon kirjan maaliskuussa 2015, Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalien yhteydessä. Tarina on aiemmin ilmestynyt viitenä erillisenä albumina, ja nyt se kootaan yhdeksi, näyttäväksi kirjaksi.

Tommi Musturi (s. 1975) on pitkän linjan sarjakuvantekijä, jonka taidokas kerronta ja upea piirrosjälki ovat herättäneet huomiota Suomen rajojen ulkopuolella. Suomessa hänet on palkittu Puupäähatulla. Piirtämisen ja kustannustoiminnan ohessa Musturi on työskennellyt suomalaisen sarjakuvan viemiseksi ulkomaille, ja hän kiertää ahkerasti sarjakuvafestivaaleilla ympäri maailman. Musturin teoksia on käännetty kuudelle kielelle, ja hänen albuminsa Samuelin matkat valittiin 1000 tärkeimmän sarjakuvaromaanin joukkoon.

Toivon kirjoista sanottua:

Toivon kirjat ovat mestarillisesti kerrottua visuaalista ilotulitusta, jossa uskalletaan luottaa kuvien voimaan.”

Karjalainen

”Lähes sanaton kerronta on huoliteltua jälkeä.”

Tähtivaeltaja

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä