Suomalainen salatiedekirja Valonkantajat – Yleisöjulkistus 11.4. Ääniwallissa, kävelykierros 14.4.

Suomalaisten salatieteiden historiaa on 1900-luvun alusta saakka tehty kotimaisissa juottoloissa, yliopistoissa, seurapiireissä ja vallan ylimmissä kammareissa.  Perttu Häkkisen ja Vesa Iitin kirja Valonkantajat – välähdyksiä suomalaisesta salatieteestä on hämmästyttävä populaarihistoriallinen syväsukellus tähän suomalaisen tajunnan mystiseen yöpuoleen, jonka ylisillä seikkailevat niin ruumiinsilpojat, natsit, teosofit ja joogit kuin meediot, ufokontaktihenkilöt ja perkeleenpalvojatkin. Aino Kassinen, Pekka Siitoin, Reima Saarinen, Kauko Nieminen, Pekka Ervast, Ior Bock, Noita-Kallio ja moni muu kotimaisen esoterian merkkihenkilö saa vihdoin ansaitsemansa huomion.

Valonkantajat –  välähdyksiä suomalaisesta salatieteestä  julkaistaan yleisölle avoimissa bileissä lauantaina 11.4. ravintola Ääniwallissa. Lue lisää Facebook-tiedoissa.

Kallion Kulttuuriverkosto järjestää salatiedeteemaisen kävelykierroksen Kalliossa 14.4. Lisätietoja täällä.

Tilaa kirja ennakkoon vaikka täältä.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä