Anthraxin Scott Ian Suomessa 9.6. – Omaelämäkerran julkkaribileet Prkl-klubilla

Thrashmetal-yhtye Anthraxin perustajajäsen ja kitaristi Scott Ian vierailee Helsingissä 9.-10.6. Hän on yksi Aalto-yliopiston Heavy Metal Conferencen puhujista. Like julkaisee hänen muistelmansa Minä ja Anthrax samaan aikaan.

Scott Ianin (s. 1963) omaelämäkerta Minä ja Anthrax  sisältää kaikki vakavasti otettavan musiikkielämäkerran viihdyttävimmät elementit: nyrkkitappeluita, irstailua ja hajotettuja hotellihuoneita. Se on samalla katsaus metallimusiikin kenttään. Ian on seurannut läheisesti muun muassa Kissin ja Slipknotin vaiheita ja hänellä oli eturivin paikka, kun Metallica päätti erottaa riveistään Dave Mustainen.

Kirjanjulkistustilaisuus on tiistaina 9.6. kello 18.30 PRKL-klubilla kello 18 alkaen osoitteessa Kaisaniemenkatu 4, Helsinki. Vapaa pääsy.

Tapahtuman Facebook-sivut

 

 

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä