Sofi Oksasen Norma julkistetaan 23.9. Helsingissä – Suomen-kiertue syksyllä 2015

Sofi Oksasen uutuusromaani Norma (Like) julkistetaan yleisöjuhlassa Aleksanterin teatterissa Helsingissä keskiviikkona 23.9. alkaen klo 19.

Juhlan juontaa näyttelijä Minna Kivelä, kirjailijan kanssa kirjan teemoista keskustelee kansanedustaja Pekka Haavisto ja juhlatunnelmaa luo mm. The Itty-Bitty Tease Cabaret. Pääsylipun hintaan sisältyy Sofi Oksasen signeeraama uutuuskirja, jonka kirjakauppamyynti alkaa seuraavana päivänä 24.9.

Liput alkaen 39 € tulevat myyntiin ke 27.5. 2015 kello 9.00.

http://www.lippupalvelu.fi/event/158973

 

Sofi Oksanen tekee syksyllä jälleen Suomen-kiertueen

 

Sofi Oksanen tapaa lukijoitaan loka-marraskuussa pitkällä kotimaan kiertueella, jonka yhteistyökumppaneina ovat Suomalainen kirjakauppa ja Naisten Pankki.

Kiertuekaupungit ja tapahtumapaikat ilmoitetaan myöhemmin.

 

  • Naisten Pankin joukoissa on intohimoisia lukijoita ja monta lukupiiriä. Tällainen kirjallinen kiertue ja sen teemat sopivat hyvin Naisten Pankin työhön, sanoo ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen.

Naisten Pankki on 2007 perustettu suomalainen vapaaehtoisten verkosto, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Tähän mennessä Naisten Pankki on kerännyt toiminnallaan yli kahdeksan miljoonaa euroa ja tukenut suoraan 25 000 naista, välillisiä tuensaajia on 125 000. Verkostossa on yli 3000 vapaaehtoista yli 30 paikkakunnalla. Naisten Pankin hankkeet kehitysmaissa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

www.naistenpankki.fi

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä