Amorphis julkaisee kirjan ja albumin, tulossa myös Suomen kiertue

Metalliyhtye Amorphis julkaisee 4. syyskuuta albumin Under The Red Cloud. Amorphiksesta julkaistaan myös Markus Laakson kirjoittama kattava bändihistoriikki. Amorphis-niminen kirja ilmestyy 20. elokuuta. Kiertue starttaa syyskuun 19. päivä Radio Rock -risteilyltä.

Kauan odotettu historiikki kertoo kattavasti Amorphiksen vaiheikkaan tarinan. Ääneen pääsevät bändin nykyisten ja entisten jäsenten lisäksi taustavaikuttajat, kuten tuottajat, managerit ja eri alojen asiantuntijat. Teos on myös uniikki selviytymistarina ja kertomus ystävyydestä.

Albumi The Red Cloud on yhtyeen kahdestoista pitkäsoitto. Levyn äänittäjänä, miksaajana ja tuottajana toimi ruotsalainen Jens Bogren.

Kiertue alkaa syyskuun 19. päivä Radio Rock -risteilyltä. Amorphiksen voi nähdä myös Oulussa, Lahdessa, Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kouvolassa, Seinäjoella, Joensuussa, Jyväskylässä sekä Leppävirralla. Yhtye vierailee myös joidenkin paikkakuntien kirjakaupoissa loppuvuodesta. Kaikki keikat osoitteessa http://greybeard.fi/artists/amorphis/

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä