Robert Johnsonin elämä ja muita uutuuksia Helsingin sarjakuvafestivaaleilla

 

Helsingin sarjakuvafestivaalit ovat nyt osa Helsingin juhlaviikkoja. Mukana on paljon Otavan ja Liken sarjisohjelmaa. Lauantaina Lasipalatsinaukion päälavalla kuullaan upean Love in Vain -sarjakuvan tekijöitä Jean-Michel Dupontia ja Mezzoa. Love in Vainia on nähtävissä myös kirjannäyttelyssä Dubrovnikin aulassa, 29.8. 22.00 alkaen festariklubilla.

Sunnuntaina vuorossa ovat Ilpo Koskela, jonka uutuusteos Lusia kertoo Suomen viimeisen noidan tarinan, sekä Petteri Tikkanen, jonka Armeija on rakastetun Eero-(ja Kanerva-)sarjan uutuus. Tikkasen näyttely on nähtävissä Sanomatalon Art Kaarisillassa.

Kaikki Liken sarjakuvakirjat myy Rosebud, jolla on iso tiski festivaalien päänäyttämöllä, Lasipalatsinaukiolla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

28.-30.8. Sarjakuvafestivaalit, Lasipalatsinaukio
PE 16.00LA 16.30-17.15 Katja Kettu, Jan AnderssonJean-Michel Dupont ja Mezzo / RANSKA Peräkammarin…Love in Vain Kirjasto10Päälava
SU 14.30-15 Ilpo Koskela Lusia Päälava
SU 15-16SU 15-16 Petteri TikkanenTommi Liimatta Armeija (Eero-sarja) PäälavaKirjasto 10

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä