Sofi Oksasen Norma-kiertue ulottuu Rovaniemeltä Poriin

Sofi Oksanen tekee loka-joulukuussa mittavan Suomen-kiertueen, joka ulottuu yli 10 paikkakunnalle. Hän vierailee jokaisella paikkakunnalla päivällä klo 16.30 Suomalaisessa Kirjakaupassa ja illalla klo 19.00 Naisten Pankin järjestämässä iltatapahtumassa. Sofi Oksanen kertoo tapahtumissa uudesta kirjastaan ja häntä haastattelevat paikalliset kulttuurivaikuttajat ja Naisten Pankin jäsenet.

Kiertue tukee Naisten Pankin työtä kehitysmaissa – Norma-kiertueen slogan on Naisten Pankin aiempaa ”Kävele Naiselle Ammatti” -kampanjaa mukaillen ”Lue Naiselle Ammatti”.

Sofi Oksanen esiintyy kiertueen lisäksi lokakuussa myös Turun ja Helsingin kirjamessuilla ja marraskuisissa kirjailloissa 2.11. Mikkelissä ja 3.11. Savonlinnassa.

 

Kiertuekaupungit ja kellonajat:

Ke 23.9. Helsinki, klo 19.00 Norma-julkistusjuhla, Aleksanterin teatteri, Albertinkatu 32

To 24.9. Helsinki, klo 16.30 Aleksin Kolmen Sepän kirjatreffit, Suomalainen Kirjakauppa, Aleksanterinkatu 23 (haastattelijana Mia Halonen)

La 26.9. Helsinki, klo 13.00 Akateeminen Kirjakauppa, Pohjoisesplanadi 39 (haastattelijana Harri Haanpää)

Pe 2.10. Raisio, klo 19.00 Suomalainen Kirjakauppa, Kauppakeskus Mylly (haastattelijana Tuula Vainikainen)

Ke 7.10. Rovaniemi, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Kauppakeskus Revontuli (haastattelijana Tuula Saraniemi) + klo 19.00 Hotel Santa Claus, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Mari Mäkiranta)

To 8.10. Oulu, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Kirkkokatu 13 (haastattelijana Kaisu Mikkola) + klo 19.00 Kaupunginteatterin Teatteriravintola, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Kuisma Korhonen)

Ma 12.10. Tampere, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Hämeenkatu 18 (haastattelijana Anne Lahnajärvi) + klo 19.00 Ravintola Laterna, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Juha Veli Jokinen)

Ti 13.10. Kuopio, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Kauppakeskus Minna (haastattelijana Kaija Vuorio) + klo 19.00 Kuopion Rouvasväenyhdistyksen auditorio (ent. Muotoiluakatemia), Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijoina Katja Hedberg ja Ritva Kolehmainen)

Ke 14.10. Joensuu, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Kauppakeskus Iso Myy (haastattelijana Tuula-Liina Varis) + klo 19.00 Hotelli Kimmel, Sirkkala-sali, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Anneli Airola)

To 15.10. Kotka, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Kauppakeskus Pasaati (haastattelijana Petri Pietiläinen) + klo 19.00 Pääkirjaston auditorio, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Ulla-Maija von Hertzen)

To 29.10. Rauma, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Suvituulen liikekeskus (haastattelijana Anu Elo) + 19.00 Cafe Sali, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Kristina Haavisto)

Pe 30.10. Vaasa, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Rewell Center (haastattelijana Tiina Hietikko-Hautala) + klo 19.00 Vaasan kaupunginkirjasto, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Raija Koivisto-Rasmussen)

Pe 4.12. Pori, klo 16.30 Suomalainen Kirjakauppa, Yrjönkatu 13 (haastattelijana Elina Wallin) + klo 19.00 Porin kaupungin pääkirjaston kokoustila, Naisten Pankin iltatapahtuma (haastattelijana Elina Wallin)

Naisten Pankin järjestämiin iltatapahtumiin voi ennakkoilmoittautua erillisellä lomakkeella 14.9. klo 12.00 alkaen osoitteessa www.naistenpankki.fi/sofioksanen

Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuessa voi lahjoittaa halutessaan osallistumismaksun (30 €/ammatti) joka tukee Lue Naiselle Ammatti -kampanjaa, mutta ei ole pakollinen.

Naisten Pankki on 2007 perustettu suomalainen vapaaehtoisten verkosto, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Tähän mennessä Naisten Pankki on kerännyt toiminnallaan yli kahdeksan miljoonaa euroa ja tukenut suoraan 25 000 naista, välillisiä tuensaajia on 125 000. Verkostossa on yli 3000 vapaaehtoista yli 30 paikkakunnalla. Naisten Pankin hankkeet kehitysmaissa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä