Kari Peitsamo – rokkari ja saarnamies

Kari Peitsamo rokkari ja saarnamies on selkeä selvitys siitä, mitä Suomen tunnetuin muusikko-kommunisti-teologi ajattelee.

Kari Peitsamon ensilevytys Kauppaopiston naiset on kääntänyt suomalaisten päät jo viidellä vuosikymmenellä. Yli 850 levytystä tehnyt, Nokialla Sibeliuksen kuolinpäivänä syntynyt Peitsamo on sekä muusikko, kommunisti että teologian ylioppilas. Hän julistaa Twitterissä, ettei Jeesus koskaan elänyt eikä Apollo 11 todellisuudessa laskeutunut Kuun kamaralle. Rokkari ja saarnamies kertoo, mistä Peitsamon musiikki ja ajattelu kumpuavat ja mistä hänen uudenlaisessa teologisessa ajattelussaan on kyse. Valokuvaaja Juha Metson kamera seuraa moni-ilmeistä artistia niin keikoille, alttarille kuin hammaslääkärin tuoliinkin.

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä