Like julkaisee David Duchovnyn ja Gillian Andersonin romaanit suomeksi

Salaiset kansiot -tv-sarjan etsiviä Scullyä ja Mulderia näyttelevät David Duchovny ja Gillian Anderson julkaisevat molemmat romaanit.

Duchovnyn esikoisromaani Pyhä lehmä on aikuisten satu, joka herättelee lukijaa ajattelemaan omaa suhdettaan eläimiin ja lihansyöntiin. Sen päähenkilö on Elsie-lehmä, joka herää huomaamaan, mistä lihakarjateollisuudessa on kyse. Kirkus Reviews kirjoitti kirjasta: ”Kieron huumorin, lempeän humanistisen sanoman ja ovelan kuvituksen värittämä muka-lastenkirja, josta fiksut aikuiset nauttinevat suuresti.”

Gillian Andersonin romaanissa  Jään salaisuudet Antarktiksella paljastuu jään alta säilynyt kaupunki. Alkukantaiset kiviesineet ovatkin kehittynyttä teknologiaa ja niiden tieto on päässyt ujuttautumaan nykymaailmaan. Andersonin esikoisromaani Liekkien näkijät julkaistiin suomeksi viime vuonna.

 

Duchovnyn ja Andersonin romaanit ilmestyvät kauppoihin huomenna tiistaina 26.1.

Myös tv-sarjan X-files Salaiset kansiot uudet jaksot alkavat Fox-kanavalla huomenna.

Kuva: Stephen Busken

Kuva: Stephen Busken

 

David Duchovny: Pyhä lehmä

 

Gillian Anderson ja Jeff Rovin: Jään salaisuudet

 

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä