Antti_Reini2©Ville_Juurikkala

Antti Reinin kirjan yleisöjulkkarit maanantaina 21.3. Helsingissä

Tervetuloa

Antti Reinin esikoisteoksen

Neljätoistanollakuus

julkkareihin maanantaina 21.3. kello 17.00 Bar Looseen (Annankatu 21, Helsinki).

Klo 18 ovet auki.

klo 18.15-18.30 kirjailijahaastattelu

18.30-18.45 Antti Reini ja Mikko Rintanen esiintyvät

Kirjaa myynnissä julkistushintaan. Vapaa pääsy!

Antti Reinin esikoisteos Neljätoistanollakuus tarjoaa näynomaisia välähdyksiä ihmisistä ja muusta olevaisesta huomioiden ja valintojen hetkellä. Monologin, proosarunon ja novellin muotoon taipuvat tekstit tarkastelevat kohteitaan yhtä aikaa mikroskoopin ja kaukoputken lävitse, usein unen ja mielikuvituksen selvänäköisellä kielellä. Filosofinen pohdinta ja kahvinkeitto, minän hajoaminen ja eheytyminen, arki ja absurdi rinnastuvat ja vaihtavat paikkaa. Kaikki on iloisesti sekaisin ja selvää – kuten elämä itse.

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä