Bea Uusma Arbiksen vieraana Helsingissä 17.3.

Bea Uusma luennoi Helsingissä ruotsinkielisen työväenopiston tiloissa 17.3. puhumassa kirjansa Naparetki – minun rakkaustarinani aiheesta. Ohessa puffiteksti ruotsiksi.

Hör författaren och läkaren Bea Uusma berätta om André expeditionen, den misslyckade ballongfärden till nordpolen som blev ett olöst mysterium. Boken fick Augustpriset 2013. Journalisten Anne Hietanen intervjuar. I samarbete med Helsingfors Kulturcentral. Bubonina säljer boken till förmånligt pris under kvällen. Samtalet är på svenska men det går bra att ställa frågor och kommentera på finska. Författarsamtalet strömmas av Svenska Yle och går att ses på Yle Arenan.

17.3, torsdag, kl. 18.05–19.30, på Arbis (Dagmarsgatan 3, Främre Tölö) i rum 23, välkommen!

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä