Like julkaisee Justin Thomasin Hanoi Rocks ’82–’84 -valokuvakirjan

Hanoi Rocksin esikoisalbumin Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks ilmestymisestä on tänä vuonna tullut kuluneeksi 35 vuotta. Like julkaisee juhlavuoden kunniaksi Hanoi Rocks ’82–’84 -kirjan torstaina 11.8.

Kirjan kuvat on ottanut maailmankuulu brittiläinen rockvalokuvaaja ja Hanoi Rocksin hovikuvaaja Justin Thomas. Thomas matkusti yhtyeen mukana sen kulta-aikoina vuosina 1982–1984 ja ikuisti Hanoi Rocksin elämäntyylin keikkalavoilta, lavojen takaa ja tien päältä. Kuvia taustoittavat Thomasin anekdootit yhtyeen matkoilta.

Kirja sisältää 300 ennen julkaisematonta valokuvaa yhtyeen keikkareissuilta aina Intiasta Israeliin ja Englannista New Yorkiin.

Kaapelitehtaan Puristamolla aukeaa perjantaina 12.8. Justin Thomasin Hanoi Rocks – ’82-’84 -näyttely, joka esittelee noin sata Justin Thomasin originaalivedosta yhtyeestä. Tarkemmat tiedot näyttelystä täältä.

 

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä