Lukijoiden toive toteutuu – Sofi Oksasen romaanit lukuaikapalveluihin

Noin puolet suomalaisista on arvellut lukuaikapalvelujen lisänneen ja monipuolistaneen heidän kirjojen kulutustaan. Oksasen kirjoja on odotettu luku- ja kuunteluaikapalveluihin kauan.

Joulukuun puolivälistä lähtien Sofi Oksasen romaanit Stalinin lehmät, Baby Jane, Kun kyyhkyset katosivat, Norma ja uutuusromaani Koirapuisto ovat kuunneltavissa Elisa Kirjan lisäksi BookBeatissa ja Nextoryssa.

Stalinin lehmät ja Baby Janen lukee Maija Lang, Norman ja Koirapuiston Leena Pöysti ja Kun kyyhkyset katosivat Esa-Matti Long.

– Sofi Oksanen on yksi aikamme menestyneimpiä ja parhaita kirjoittajia. Olen todella iloinen, että äänikirjojen kautta Oksasen romaanit tavoittavat myös täysin uuden yleisön, iloitsee Otavan ja Liken yleisen kirjallisuuden liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani.

Sofi Oksasen kuudes romaani Koirapuisto ilmestyi syyskuussa. Se nousi heti ilmestymiskuukautensa myydyimmäksi kotimaiseksi romaaniksi ja sen kansainväliset oikeudet on myyty jo 20 maahan. Julmasta hedelmöitysbisneksestä kertova teos ottaa kantaa naisen itsemääräämisoikeuteen omasta kehostaan, ja sitä on verrattu muun muassa Margaret Atwoodin Orjattaresi-klassikkoteokseen (The Handmaid’s Tale).

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä