Maailmojen välissä

Tekijät: Steven Tyler

Alkuteos: Does the Noise in My Head Bother You? – A Rock 'n' Roll Memoir

Ilmestymiskuukausi: 03 / 2012

Sivumäärä: 460

ISBN: 978-952-01-0320-0

Suomentaja: Ilkka Salmenpohja

Likekatalogi: Kevät 2012

Sidosasu: sidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Musiikki ja populaarikulttuuri

Steven Tyler

Maailmojen välissä

Rock'n'roll-muistelmat

Kaikki ovet avaava backstagepassi Steven Tylerin maailmaan

Steven Tyler syntyi rocktähdeksi. Hänestä sukeutui rock’n’roll-jätti Aerosmithin ikoninen biisintekijä ja laulaja, jota Rolling Stone -lehti on kutsunut erääksi kaikkien aikojen merkittävimmistä vokalisteista.

Nyt tämä pitelemätön moottoriturpa kertoo elämästään maailman seksikkäimmän bändin nokkamiehenä, romansseistaan lukemattomien julkkiskaunottarien kanssa sekä huumekierteen ja vieroituksen kauhuista. Tylerin yllättävän näkemyksellinen kertojanääni lennättää seksistä, huumeista ja rock’n’rollista rakennetun elämäntarinan kauas kliseiden tuolle puolen. Armoitettu showmies paljastaa henkevyytensä erityisesti avautuessaan elämänfilosofiastaan, musiikin luomisesta ja suhteestaan lapsiinsa.

Jenkkilistojen kärkikymmenikössä kuukausien ajan paistatellutta, äärimmäisen koukuttavaa teosta on kutsuttu villimmäksi ja äänekkäämmäksi versioksi Keith Richardsin omaelämäkerrasta Elämä.

Aerosmith on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa levyä, saanut muun muassa lukuisia Grammyja ja päässyt Rock’n’Roll Hall of Fameen. Steven Tyler (s. 1948) tunnetaan nykyään myös American Idol -ohjelman tuomarina.

Katso myös nämä