Saga3

Tekijät: Brian K. Vaughan

Alkuteos: Saga 3

Ilmestymiskuukausi: 01 / 2016

Sivumäärä: 152

ISBN: 978-952-01-1360-5

Kuvittaja: Fiona Staples

Suomentaja: Antti Koivumäki

Likekatalogi: Kevät 2016

Sidosasu: sidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Sarjakuvat

Brian K. Vaughan

Saga 3

Sankaripariskunnan pakomatka päättyy! Kuka jää henkiin?

 Tähtienvälisen sodan eri osapuolia edustavat rakastavaiset Alana ja Marko ovat löytäneet turvapaikan Quietus-planeetalta. Pariskuntaa jahtaavat palkkionmetsästäjät lähestyvät kuitenkin uhkaavasti, ja lopullinen välienselvittely koittaa viimein. Luvassa on piinaavaa jännitystä ja hillitöntä huumoria. Vaughanin kehutussa ja koukuttavassa tarinassa poliittiset, moraaliset ja romanttiset juoniainekset nivoutuvat saumattomasti yhteen.

 Saga on sarjakuvamaailman uusi arvostelu- ja myyntimenestys. Vuonna 2013 sarja voitti tieteiskirjallisuuspalkinto Hugon ja se keräsi vuosina 2013-2015 yhteensä kahdeksan Eisner-palkintoa.

 Brian K. Vaughan (s. 1976) on palkittu amerikkalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan kautta maailman TV-sarjoista Lost sekä Under the Dome. Hänen sarjakuvatöihinsä lukeutuvat Ex Machina, Y the Last Man ja Saga.

Fiona Staples on piirtänyt sarjakuvia vuodesta 2005 alkaen. Hänen digitaalista sivellinjälkeään on nähty muun muassa sarjoissa Authority sekä Jonah Hex. Fiona on palkittu töistään mm. Joe Shuster ja Harvey -palkinnoilla.