Sofi Oksanen Venäjän kirjallisuuden seuran keskustelusarjassa

Venäläisen kirjallisuuden seura kutsuu syksyn tapahtumaan
Kaksitoista tuolia: dialogeja venäläisestä kirjallisuudesta

Maanantaisin klo 18–20 16.12.2013 saakka.
Pekka Pesosen vetämä keskustelusarja Helsingin yliopistossa syksyllä 2013.
Paikka: Helsingin yliopiston Metsätalo (Unioninkatu 40B), sali 1.

Helsingin yliopiston nykykielten laitos, venäjän kielen ja kirjallisuuden oppiaine järjestää ainutlaatuisen ja kaikille avoimen dialogisarjan venäläisestä kirjallisuudesta. Keskustelujen vetäjänä toimii professori Pekka Pesonen. Hänen keskustelukumppaninsa ovat tunnettuja suomalaisia kirjailijoita. Keskustelujen lähtökohtana ovat kirjailijoiden valitsemat venäläisen kirjallisuuden teokset, dialogit käsittelevät venäläistä kirjallisuutta laajemminkin. Dialogien jälkeen myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kommentteja ja kysymyksiä.

16.12. Sofi Oksanen: Aleksandr Solženitsyn Vankileirien saaristo

Katso koko ohjelma täältä

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä