Antti Tuomaisen menestysromaanista elokuva

Antti Tuomaisen menestysromaanista Synkkä niin kuin sydämeni ollaan tekemässä elokuva. Elokuvan tuottajat ovat Jussi-palkitun Mustan jään sekä Klaus Härön uuden Miekkailija -elokuvan tuottajapari Kaarle Aho ja Kai Nordberg Making Movies Oy:stä.

Synkkä niin kuin sydämenion ollut arvostelu- ja myyntimenestys Suomessa. Kaikkiaan romaania on tähän mennessä myyty noin 20 000 kappaletta. Myös kansainvälistä menestystä on seurannut: romaanin oikeudet on myyty jo 11 maahan, mukaan lukien Iso-Britannia, Ranska ja Saksa.

Antti Tuomainen on yksi kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyneimpiä rikoskirjailijoitamme. Tuomaisen kolmas teos Parantaja palkittiin Suomessa Vuoden Johtolanka -palkinnolla 2011 ja se on ollut arvostelumenestys ympäri maailman. Tähän mennessä kirja on ilmestynyt 27 maassa mukaan lukien USA, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Espanja, Italia, Turkki, Kiina ja Brasilia.

Lue tiedote täältä

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä