Sentenced-kirja julkaistetaan tribuutti-illassa lauantaina 10.1. Cirkuksessa

Sentenced-yhtyeen taipaleesta kertova kirja Täältä pohjoiseen – Sentencedin tarina julkistetaan tribuuttikonsertin yhteydessä lauantaina 10.1. Helsingin Cirkuksessa.

Illan aikana juhlistetaan virallisen historiikin julkaisua. Lavalla haastatellaan kirjailija Matti Riekin lisäksi Sentencedin jäseniä. Tapahtuman ympärillä ja sen aikana koetaan yhtä sun toista yllätyksellistä ja juhlallista, ja harmi lienee kova hänellä, joka tämän illan jättää väliin.

Vuonna 1989 perustettu Sentenced oli suomalaisen raskaan rockin uranuurtaja. Melankoliasta voimaa puristanut yhtye vetosi muuallakin kuin Pohjolassa, ja sen levymyynti hipoo maailmanlaajuisesti miljoonaa. Kuusitoistavuotisen uransa aikana Sentenced teki lukuisia kiertueita Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

 

Lue lisää Matti Riekin kirjasta Täältä pohjoiseen – Sentencedin tarina.

Tribuutti-illan lisätiedot

 

 

 

 

 

 

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä