Tampere kuplii 28.3. Tommi Liimatta, Lauri Ahtinen, Aapo Rapi ja Lennart-tekijät

Liken sarjakuvataiteilijat Tampere kupliissa 28.3.2015!

Tampere kuplii –sarjakuvafestivaalia vietetään jo yhdeksättä kertaa, ja lauantaina 28.3. Tampereen Finlaysonin alueella on mahdollisuus tulla kuulemaan Liken sarjakuvataiteilijoita Vooninki-saliin kello 11 alkaen.

Paikalla esitellään seuraavat uutuuskirjat:

Klo 11:00 – Lennart. Käsikirjoittajat Katja ja Peik Lehtonen sekä kuvittaja Milla Paloniemi avautuvat äidin ohjeista ja opastuksista! Tule oppimaan, mitä nyt ei ainakaan kannattaisi kokeilla!

Klo 11:30 – Tahvana ja Toivon kirja. Yhdistääkö Tommi Musturin ja Aapo Rapin sarjakuva muu kuin se, että ne alkavat T-kirjaimella? Ainakin he istuvat klo 11:30 saman pöydän takana ja kertovat uusimmista teoksistaan!

Klo 12:00 – Homepäiväkirja ja Valo paistaa rummun läpi. Lauri Ahtinen ja Tommi Liimatta pohtivat, miten heidän uudet sarjakuva-albuminsa sivuavat todellisuutta, vai sivuavatko lainkaan?

Haastattelujen jälkeen tekijät signeeraavat sarjakuviaan! Lisäksi Rosebudin myyntipöydästä voi käydä ostamassa myös muita Liken uusia ja vähän vanhempiakin sarjakuvia, muun muassa uutuudet Sodan lieskat sekä Viimeinen Incal.

Lisätietoja: http://2015.tamperekuplii.fi/ohjelmakartta/

 

JAA TÄMÄ

Lue myös nämä