Tekijät: Jyrki 69, Anu Kiiveri, Ville Juurikkala

Ilmestymiskuukausi: 01 / 2016

Sivumäärä: 200

ISBN: 978-952-01-1350-6

Likekatalogi: Kevät 2016

Sidosasu: sidottu

Katso kaikki kirjat kategoriasta: Yleiset tietokirjat

Jyrki 69, Anu Kiiveri, Ville Juurikkala

Rock’n’roll Juicer

Maailmanhistorian gootein vihermehukirja

Mehulinko? Mehustin vai mehustaja? Kaljakaapin sijaan vihannekset keittiössä voivat olla hyvinkin rock, etenkin jos ne surautetaan virtaa antavaksi juomaksi mehustimella ja tarjotaan Jack Daniels -pullosta.

Jyrki 69 innostui mehustamisesta keikkaillessaan legendaarisista muusikoista kootun rockabillybändinsä kanssa Kaliforniassa, terveyden tyyssijoilla. Mikä sai äijät pysymään radalla? Mehu!

Tuorepuristetun mehun terveyshyödyt ovat kiistattomat. Se sisältää runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita. Mehujen valmistaminen on myös äärimmäisen helppoa jopa rock’n’roll-vampyyrille. Mehuja juomalla on vaivatonta lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa. Puoli kiloa hulahtaa huiviin alta aikayksikön.

Upea kirja rokkaa kuumimmat ja viileimmät neuvoantavat drinkit keikkapäivän jälkeiseen väsymykseen!

Jyrki 69 (synt. 1968) on maailmalla mainetta niittäneen The 69 Eyesin laulusolisti ja keulahahmo. Hänen rockabillybändinsä The 69 Catsin muusikot tunnetaan muun muassa Blondiesta, The Crampsistä ja The Rockatsissa. Koulutukseltaan Jyrki 69 on kemisti.

Anu Kiiveri (synt. 1973) on helsinkiläinen yrittäjä, personal trainer, freelance-toimittaja ja hyvinvointiblogisti. Hänen bloginsa löytyy Kauneus ja terveys -lehden sivuilta osoitteesta http://blogit.kauneusjaterveys.fi/anukiiveri/

Ville Juurikkala (synt. 1980) on alan huippuihin kuuluva rockvalokuvaaja. Hänen kuviaan on julkaistu kaikissa merkittävissä musiikkilehdissä Suomessa ja maailmalla. Juurikkala on kuvannut levynkansia ja mainoskuvia yli sadalle muusikolle ja bändille HIMistä Nightwishiin ja Slashiin.

Katso myös nämä